Mod de lucru – « Simplu. Transparent. Eficient. »

Sa lucrezi cu noi inseamna sa iti usurezi viata si sa transformi experienta amenajarii unui spatiu exterior dintr-o aventura plina de peripetii, intr-o calatorie din care vei invata foarte multe intr-un mod placut.
Pasul 1.
Contacteaza-ne pe mail sau la telefon si stabileste o intalnire cu unul dintre designerii nostri.
Pasul 2.
Vino sa facem cunostinta, povesteste-ne despre tine si spatiul tau, despre dorintele si nevoile tale, pentru a vedea care sunt serviciile cele mai potrivite cu care iti vom fi alaturi.
Pasul 3.
Iti facem o oferta de pret personalizata pentru serviciile de care ai nevoie.
Pasul 4.
Incheiem contractul de prestari-servicii design, in care avem specificate termenele diferitelor etape de lucru si pretul detaliat in functie de serviciile contractate.
Pasul 5.
Platesti avansul contractului, in numerar sau in contul bancar specificat, pentru a demara proiectul.
Pasul 6.
Din acest moment, proiectul tau este in lucru, designerul nostru tinand legatura cu tine personal, ori de cate ori este nevoie, la telefon, pe mail si prin intalniri directe.
Pasul 7.
Pe tot parcursul amenajarii, in functie de serviciile contractate, vei beneficia de consilierea si recomandarile echipei noastre in ceea ce priveste alegerea materialelor si a finisajelor, a pieselor de mobilier, corpuri de iluminat sau decoratiuni etc., ordinea operatiunilor pentru implementarea proiectului, alegerea echipelor, supravegherea executiei amenajarii sau gestionarea bugetului.
Pasul 8.
In functie de complexitatea contractului de prestari-servicii incheiat cu noi, la finalizarea proiectului primesti pe mail planuri, sectiuni, randari, detalii de executie daca este cazul, pozitionarea corpurilor de iluminat, liste cu obiectele folosite si cu necesarul de materiale (gresie, faianta, pavele, podele lemn etc.), cu piesele de mobilier, corpurile de iluminat sau decoratiunile alese etc., cu link, cantitate necesara si pret.
Pasul 9.
Tot la finalizarea proiectului, incheiem un proces-verbal de predare-primire a tuturor elementelor care fac obiectul contractului si platesti si restul de pret, asa cum este specificat in contract.