Extensia personalitatii tale


Spatiul in care locuim, muncim, ne relaxam este o prelungire a noastra, mai mult sau mai putin constientizata, o extensie a personalitatii fiecaruia, a starii in care se gaseste la momentul alegerii si amenajarii spatiului respectiv.

Va oferim mai jos doua exemple pentru clarificare:
Interiorul tau creaza un exterior pe masura

Un apartament cumparat de o persoana depresiva, trista si negativista este foarte probabil sa fie intunecos, cu o expunere spre nord, inghesuit si apasator. Nici o amenajare noua nu-l va face foarte diferit, deoarece interiorul nostru creaza un exterior pe masura. Culorile vor fi tot intunecate, triste, sumbre, nivelul de iluminare va fi unul scazut, atmosfera generala fiind in concordanta cu starea exterioara.
Dimpotriva, o persoana optimista, fericita, va alege un apartament spatios, pozitionat clar pe directia sud, sud-est, luminos, si va dori o amenajarea aerisita, in culori calde, vesele chiar.


Sinergie perfecta

Se observa clar o diferenta de abordare a celor doua amenajari, diferenta ce reiese doar din starea interioara diferita a celor doua persoane, fara a avea nicio legatura cu stilul dorit sau la moda.
Rolul nostru

Designul tau este alaturi de tine, clientul sau, pentru a te indruma spre partea interioara, de suflet, spre o fina analiza a ceea ce este ascuns in interiorul tau, inainte de a lua decizii exterioare uneori ireversibile sau greu de modificat, datorita implicatiilor tehnice sau financiare.

O perioada de autocunoastere inainte de luarea unor decizii majore, asa cum este alegrea unei locuinte si amenajarea acesteia, este cea mai sanatoasa etapa de parcurs, din pacate omisa de majoritatea dintre noi.