Recomandari
ale clientilor Spatiul Tau

Aici gasiti «testimonials» – acele marturii pe care orice client Designul Tau le poate lasa la finalizarea unui proiect impreuna. Le multumim tuturor pentru sinceritatea si timpul acordat.


Proiect « Vis Francez » —

Ioana – Proprietar –

Am lucrat impreuna cu Designul Tau in anul 2014 la proiectul casei mele.

Am visat la acest proiect de cand eram copil, iar impreuna cu aceasta echipa de oameni minunati, am reusit sa concretizam totul pana la ultimul detaliu.

Initial nu realizam efortul care va trebui depus, caci o casa de 1100mp pot spune acum ca e o mare provocare ! N-as fi reusit niciodata singura, iar echipa care mi-a fost alaturi are tot meritul acestui proiect..

Le multumesc din suflet !Proiect « Modern si masculin » —

Florin – Proprietar –

Sunt multumit de cum a decurs colaborarea, de cum a inceput si de cum a evoluat proiectul, de rabdarea si de profesionalismul de care s-a dat dovada si, in principal, de rezultatul final.

Mi-au placut ideile propuse, chiar daca pe unele nu am avut curaj sa le aleg. Dar, cred ca mare parte din ideile voastre se regasesc in proiect.
Mai exact, intr-un final, prin mici adjustari, s-a reusit alinierea ideilor voastre cu ce voiam eu, de fapt, si imi place mult ce a iesit.

Episodul „Casa” mi-l aduc inca aminte perfect, cu toate ca au trecut aproape 7 ani! Pentru mine a fost ceva de genul „Casa – cea mai mare corvoada!”

In schimb, totul a devenit mult mai usor cu ajutorul designerului. Eu habar nu aveam de nimic… stiam cu claritate doar cateva lucruri: ca vreau o casa luminoasa, cu mult crem, culori pastelate in general, intr-un stil clasic..

Designerul a reusit, doar cu aceste elemente, sa creeze o casa superba, exact cum vedeti in poze.Proiect « Eleganta Clasica »

Mihaela-Dora – Proprietar


Proiect « Energie creativa »

Andi – Proprietar

Cu Designul Tau fac parte din procesul creativ – Nu doar interiorul casei este unic ci eu ma simt unic.

Rezultatul nu e de departe doar o afirmatie de design ci o oglindire a identitatilor noastre, de la lucrurile mici care ne plac pana la felul in care se simt cei ce ne pasesc pragul.

Multumim, Designul Tau !


Am visat spatiul..de fapt am simtit cum voi fi in el. Nu am capacitatea de a corela obiectele, culorile, cu povestea din sufletul meu.

Treaba asta complicata a facut-o Designul Tau si a iesit perfect ! Dupa mult timp inca ma surprind mirandu-ma de cat de bine spatiul cuprinde emotiile si le reflecta ! Proiect « Shabby chic »

Roxana – Proprietar